BodorAkku Az Akkumulátor Szaküzlet

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 291 7782, +36 209348630, +36 305807983  

Motorlife 150ml
Motorlife 150ml
6 299 Ft + ÁFA =8 000 Ft / db

Motorlife 150ml

Motor-Life 150ml

A Fémnemesítő Motorokhoz És Válókhoz

-kisebb üzemanyag fogyasztást eredményez
-megelőzi a száraz indítást - nagy mértékben növeli
az alkatrészek élettartalma
-csökkenti a mechanikai zajt
-növeli a motor erejét
-csökkenti a károsanyagkibocsájtást
6 299 Ft + ÁFA =8 000 Ft / db
Részletek
A Motor-Life a világon a legjobb fémfelületnemesítő anyag, amely már sokszor vizsgázott autó és, motorversenyeken is. A Motor-Life használható motorok, sebességváltók, differenciálművek, és más mechanikai alcsoportok mindennapi üzemeltetéséhez. A Motor-Life nem tartalmazz teflont (PTFE), sem ólom molekulát, és nincsenek benne vörösréz golyók, illetve semmilyen más szilárd molekulák. Ezért nem merül fel kockázat, az olaj csatornák eltömődésére és nincs probléma a hő elvezetéssel.

A Motor-Life keverve akármilyen motor vagy tengelykapcsolóba való, szintetikus vagy ásványi olajjal közvetlenül hat a fémre a molekulák szintjén.

A Motor-Life módosítja a súrlódó felületek sajátságait, és határozottan növeli a külső fémréteg tartósságát az itt felmerülő erős súrlódástól. A megerősödött külső réteg tartós, a magas hőmérsékleti hatásoknak, valamint mechanikai terheléseknek ellenáll, és csökkenti a súrlódási együtthatót. Tehát a Motor-Life a fém megnemesítője, és nem hagyományos adalék az olajhoz. Az olaj a készítmények kizárólag csak szállítják az összetevőket.

Ez a készítmény alkalmas továbbá a száraz indítás megelőzésére. Bebizonyították, hogy a motorok hideg indításkor (amíg az olaj eljut az alkatrészekhez) túlterhelésnek vannak kitéve, mivel egy ideig a motor szinte szárazon jár nincs megfelelő kenés. A fém megnemesítő Motor-Life a hideg alkatrészeken megerősített külső réteget hoz létre. A motor indításakor ez a megerősített külső réteg védi az alkatrészeket ebből következően tehát nem jön létre a száraz indítás. Ez hatalmas jelentőséggel bír, mert minden hideg indítás a motornak annyit jelent, mintha 300-400 km-t utaztunk volna vele. A száraz indítás jelensége minden motornál fennáll, amelyikben fém- nemesítés nincs. A motorokban, sebességváltókban, és más autóban használt mechanikai alcsoportokban óriási szerep jut a fémnemesítésnek, mert rengeteg olyan alkatrész van, ami súrlódik és kezdetben túlterhelt az alacsony hőmérséklet miatt, majd a nagy hő változás után is meg kell tartania optimális teljesítményét.

Egyes autóversenyeken az egyik legnagyobb problémát a turbók ideális hatásfokának a megtartása okozza (a turbó fordulatszáma 100’000ford/perc). A Motor-Life a versenyautókban fellépő extrém terheléseknél is megállja a helyét, használatával a turbó munkája csalhatatlan marad.

Tökéletes hatásokat érhetük el akkor is ha öntünk az üzemanyaghoz Motor-Life -ot. Az eredmény azonnal észrevehető, a jobb dinamikán, a tökéletesebb csendesebb járáson, kisebb káros anyag kibocsájtáson. A befecskendező munkája jobb, könnyebb, az égés ezáltal tökéletesebb lesz.

Nagyon jó eredményeket érhetünk el a Motor-Life-ot alkalmazva más alcsoportokban is, amelyekben magas a hőmérséklet és nagy a súrlódás. Ilyenek például: a sebességváltó, a differenciálmű (vagy differenciálművek), a motorvezérlés, és akár a klímaberendezés is.

A Motor-Life csökkenti a súrlódást, nagymértékben növeli az alkatrészek élettartamát, kisebb üzemanyag fogyasztást eredményez, és növeli a motor erejét.

Adatok
Cikkszám:
Motorlife150