BodorAkku Az Akkumulátor Szaküzlet

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 291 7782, +36 209348630, +36 305807983  

Monbat 12V 77Ah/710A autó akkumulátor
Monbat 12V 77Ah/710A autó akkumulátor
29 921 Ft + ÁFA =38 000 Ft / db

Monbat 12V 77Ah/710A autó akkumulátor

Feszültség
12 V
Kapacitás
77 Ah
Indítóáram
710 A
29 921 Ft + ÁFA =38 000 Ft / db
Részletek
A MONBAT Plc. egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely különböző alkalmazásokhoz gyárt savas ólomakkumulátorokat . Termékeivel már több mint 50 éve van jelen a nemzetközi piacon. A vállalat széles termékskálájába olyan termékek tartoznak, mint az indítóakkumulátorok, a telepített akkumulátorok, a szabadidős, hajózási és tengerészeti akkumulátorok, mozdony akkumulátorok és különleges akkumulátorok a katonai alkalmazásokhoz (mind az orosz, mind a NATO szabványoknak megfelelő termékek). Miért válasszak MONBAT teherautó akkumulátort?
Ha egy harckocsiban jó lesz a Monbat akkumulátor, akkor a magyar és európai utakon használt teherautókhoz, kamionokhoz is megfelelő választás lehet.
Mert a Monbatnak komolyabb és szélesebb az ipari akkumulátor termékkínálata, mint az autó akkumulátor palettája ezért a pontosan tudja hogy mire van szüksége egy kisteherautóknak, kamionoknak, buszoknak, tűzoltóautóknak, talajegyengető gépeknek vagy mezőgazdasági járműveknek a biztos üzeméhez.
Mert a hadiipari fejlesztéseknek köszönhetően kimagasló a rázkódás elleni védelem a MONBAT akkumulátoraiban és ezzel az újítással jelentősen megnövelték az akkumulátoraik élettartamát.
Mert a 90-es években elterjedt zselés akkumulátorokon túllépve már legmodernebb technológiájú gyártással készülnek az Monbat ipari és teherautó akkumulátorai.
Mert a MONBAT teherautó akkumulátorainak tartós üzemben lévő használat esetén is kimagasló a hidegindítási képessége.
Mert a MONBAT teherautó akkumulátorai minőségben felveszi a versenyt a legismertebb akkumulátor márkákkal, árban mégis jóval szerényebb összeget kell érte fizetni.
A Monbat tehergépkocsi akkumulátorokat a teherautó szerelők és kereskedők is előszeretettel ajánlják az alábbi tgk modellekbe: DAF, IVECO, IVECO-MAGIRUS, FORD, IFA, KAMAZ, LIAZ, MAN, MERCEDES, MITSHUBISI, NISSAN, RENAULT, SCANIA, STEYER, TATRA, UNIMOG, URAL, ZIL, VOLKSWAGEN, VOLVO,
Adatok
Márka:
Monbat
Hosszúság:
278 mm
Szélesség:
175 mm
Magasság:
175 mm
Pólusa:
Jobb+
Típus:
Premium
Ház kivitel:
Alacsony
Kivitel:
Zártrendszerű,gondozásmentes
Saru,pólus méret:
normál
Garancia:
1 év
Cikkszám:
monbat9
Tömeg:
18 kg/db