Bankkártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyás fizetésre is van lehetőség!

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Monbat 12V 225Ah/1200A start /stop teherautó akkumulátor

Monbat 12V 225Ah/1200A start /stop teherautó akkumulátor
59 055 Ft + ÁFA =75 000 Ft / db
Feszültség:
12 V
Kapacitás:
225 Ah
Indítóáram:
1 200 A
 • A MONBAT Plc. egy dinamikusan fejlődő vállalat, amely különböző alkalmazásokhoz gyárt savas ólomakkumulátorokat . Termékeivel már több mint 50 éve van jelen a nemzetközi piacon. A vállalat széles termékskálájába olyan termékek tartoznak, mint az indítóakkumulátorok, a telepített akkumulátorok, a szabadidős, hajózási és tengerészeti akkumulátorok, mozdony akkumulátorok és különleges akkumulátorok a katonai alkalmazásokhoz (mind az orosz, mind a NATO szabványoknak megfelelő termékek). Miért válasszak MONBAT teherautó akkumulátort?
  Ha egy harckocsiban jó lesz a Monbat akkumulátor, akkor a magyar és európai utakon használt teherautókhoz, kamionokhoz is megfelelő választás lehet.
  Mert a Monbatnak komolyabb és szélesebb az ipari akkumulátor termékkínálata, mint az autó akkumulátor palettája ezért a pontosan tudja hogy mire van szüksége egy kisteherautóknak, kamionoknak, buszoknak, tűzoltóautóknak, talajegyengető gépeknek vagy mezőgazdasági járműveknek a biztos üzeméhez.
  Mert a hadiipari fejlesztéseknek köszönhetően kimagasló a rázkódás elleni védelem a MONBAT akkumulátoraiban és ezzel az újítással jelentősen megnövelték az akkumulátoraik élettartamát.
  Mert a 90-es években elterjedt zselés akkumulátorokon túllépve már legmodernebb technológiájú gyártással készülnek az Monbat ipari és teherautó akkumulátorai.
  Mert a MONBAT teherautó akkumulátorainak tartós üzemben lévő használat esetén is kimagasló a hidegindítási képessége.
  Mert a MONBAT teherautó akkumulátorai minőségben felveszi a versenyt a legismertebb akkumulátor márkákkal, árban mégis jóval szerényebb összeget kell érte fizetni.
  A Monbat tehergépkocsi akkumulátorokat a teherautó szerelők és kereskedők is előszeretettel ajánlják az alábbi tgk modellekbe: DAF, IVECO, IVECO-MAGIRUS, FORD, IFA, KAMAZ, LIAZ, MAN, MERCEDES, MITSHUBISI, NISSAN, RENAULT, SCANIA, STEYER, TATRA, UNIMOG, URAL, ZIL, VOLKSWAGEN, VOLVO,
 • Márka
  Monbat
  Hosszúság
  514 mm
  Szélesség
  276 mm
  Magasság
  242 mm
  Garancia
  1 év
  Cikkszám
  monbat5
Webáruház készítés