Bankkártyás fizetés

Üzletünkben bankkártyás fizetésre is van lehetőség!

TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Exide Stop-Start EL600 12V 60Ah/640A start/stop autó akkumulátor

Exide Stop-Start EL600 12V 60Ah/640A start/stop autó akkumulátor
35 433 Ft + ÁFA =45 000 Ft / db
Feszültség:
12 V
Kapacitás:
60 Ah
Indítóáram:
640 A

A több mint 80 országban jelen lévő, és 120 év tapasztalatát kamatoztató Exide Technologies az ólom-sav akkumulátorok egyik legnagyobb gyártója és újrahasznosítója a világon.

A vállalat az autóipari és ipari piaci szegmensek számára fejleszt csúcskategóriás energiatárolási megoldásokat, egyben az eredeti alkatrészek beszállítójaként a vezető autó-, kamion- és targoncagyártók bizalmát is élvezi, másrészt az utángyártott alkatrészek piacán is sikeres és jól ismert.

 •  

                                     Az Exide legnagyobb erőssége a kutatás-fejlesztés

   

  Az Exide nem egyszerűen gyártja az akkumulátorokat, de fejleszti azokat, és nagy tapasztalataira alapozva egyre újabb és újabb megoldásokkal rukkol elő az elektromos energia tárolása terén. Komplett megoldásaik nem csak az autóiparban használatosak, de számos olyan helyen, ahol az energia tárolására biztonsági okokból, az áramszolgáltatás kiesése esetére van szükség.

  Saját fejlesztő és kutató bázisukon egy percre sem áll le a munka a mind jobb és gazdaságosabb megoldások kifejlesztésére. Nagy erősségük, hogy képesek az akkumulátorok felhasználásának teljes folyamatát felügyelet alatt tartani, tehát kész megoldásaik vannak a használt akkumulátorok begyűjtésére és kezelésére is.

 • Márka
  Exide
  Hosszúság
  242 mm
  Szélesség
  175 mm
  Magasság
  222 mm
  Pólusa
  Jobb+
  Típus
  Start Stop EFB
  Saru,pólus méret
  normál
  Garancia
  1 év
  Cikkszám
  EL600
  Tömeg
  16 kg/db
 •  

  Miért az Exide?

  Exide a márkaneve a világ egyik legnagyobb autóakkumulátor gyártójának. Termékeivel elsősorban a személygépkocsikat és a könnyű tehergépjárműveket szolgálja ki a világ 80 országában.

   

                                      Az Exide 120 éves múltra tekint vissza

   

  Az Exide 120 éve foglalkozik az elektromos energia raktározásának problematikájával és számos eredeti megoldás, hatékony innováció fűződik a nevéhez. Az Egyesült Államok Georgia államában található Fultonból 2006-ban vált külön településsé a cég központjának otthont adó Milton.

  Az exide európai központja a franciaországi Gennevilliersben van. Üzemei vannak: Spanyolországban, Németországban, Portugáliában, Olaszországban, Norvégiában, Franciaországban és Lengyelországban is. Ezen kívül van gyáruk Indiában és Ausztráliában. Természetesen az Egyesült Államokon kívül, ahol 5 államban is gyártják az akkumulátoraikat.

Webáruház készítés