BodorAkku Az Akkumulátor Szaküzlet

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 291 7782, +36 209348630, +36 305807983  

Exide EFB Stop-Start EL600 12V 60Ah/640A start/stop autó akkumulátor

Miért válasszak Exide akkumulátort?
Miért az Exide? Exide a márkaneve a világ egyik legnagyobb autóakkumulátor gyártójának. Termékeivel elsősorban a személygépkocsikat és a könnyű tehergépjárműveket szolgálja ki a világ 80 országában.  

                                    Az Exide 120 éves múltra tekint vissza

  Az Exide 120 éve foglalkozik az elektromos energia raktározásának problematikájával és számos eredeti megoldás, hatékony innováció fűződik a nevéhez. Az Egyesült Államok Georgia államában található Fultonból 2006-ban vált külön településsé a cég központjának otthont adó Milton. Az exide európai központja a franciaországi Gennevilliersben van. Üzemei vannak: Spanyolországban, Németországban, Portugáliában, Olaszországban, Norvégiában, Franciaországban és Lengyelországban is. Ezen kívül van gyáruk Indiában és Ausztráliában. Természetesen az Egyesült Államokon kívül, ahol 5 államban is gyártják az akkumulátoraikat.

A több mint 80 országban jelen lévő, és 120 év tapasztalatát kamatoztató Exide Technologies az ólom-sav akkumulátorok egyik legnagyobb gyártója és újrahasznosítója a világon.

A vállalat az autóipari és ipari piaci szegmensek számára fejleszt csúcskategóriás energiatárolási megoldásokat, egyben az eredeti alkatrészek beszállítójaként a vezető autó-, kamion- és targoncagyártók bizalmát is élvezi, másrészt az utángyártott alkatrészek piacán is sikeres és jól ismert.

Feszültség
12 V
Kapacitás
60 Ah
Indítóáram
640 A
Részletek

 

                                   Az Exide legnagyobb erőssége a kutatás-fejlesztés

 

Az Exide nem egyszerűen gyártja az akkumulátorokat, de fejleszti azokat, és nagy tapasztalataira alapozva egyre újabb és újabb megoldásokkal rukkol elő az elektromos energia tárolása terén. Komplett megoldásaik nem csak az autóiparban használatosak, de számos olyan helyen, ahol az energia tárolására biztonsági okokból, az áramszolgáltatás kiesése esetére van szükség.

Saját fejlesztő és kutató bázisukon egy percre sem áll le a munka a mind jobb és gazdaságosabb megoldások kifejlesztésére. Nagy erősségük, hogy képesek az akkumulátorok felhasználásának teljes folyamatát felügyelet alatt tartani, tehát kész megoldásaik vannak a használt akkumulátorok begyűjtésére és kezelésére is.

Adatok
Márka:
Exide
Hosszúság:
242 mm
Szélesség:
175 mm
Magasság:
222 mm
Pólusa:
Jobb+
Típus:
Start Stop EFB
Saru,pólus méret:
normál
Garancia:
1 év
Cikkszám:
EL600
Tömeg:
16 kg/db