BodorAkku Az Akkumulátor Szaküzlet

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal! +36 1 291 7782, +36 209348630, +36 305807983  

NOCO Genius 10 Li-ion töltő
NOCO Genius 10 Li-ion töltő
51 969 Ft + ÁFA =66 000 Ft / db

NOCO Genius 10 Li-ion töltő

Noco Genius10 6V/12V-10A automata töltő. Gyártó NOCO.
A töltő klasszikus ólom-savas, gondozásmentes, Super MF, GEL, VRLA, AGM, ipari és Lithium-ion akumulátorok töltésére alkalmas 230Ah kapacitásig valamint csepptöltő üzemmódban bármely kapacitású akkumulátorhoz.

A Genius10töltőt szervizek és átlagos felhasználók igényeihez tervezték, akiknek első osztályú minőségre, egyszerű használatra és kényelemre van szükségük a töltés során.
A Noco Genius10 a töltésen kívül az akkumulátor karbantartására is megfelelő választás (töltött állapotban tartja akkumulátorát). Előnye, hogy lehetőség van az akkumulátor állandó csatlakoztatására a töltőhöz.
A töltő memóriával is rendelkezik. Áramszünet esetén megjegyzi a legutolsó töltési módot és az áramszünet után ezzel a töltési móddal folytatja a töltést. Rendelkezik automatikus hőmérséklet-szabályozással valamint a teljes töltést a váltakozó áramú bemenet ingadozásai ellenére is végrehajtja.
A Genius10 töltő a mélykisütött akkumulátorokat (1V-s feszültségtől) a deszulfatációs üzemmód segítségével próbálja feltölteni, de a Force üzemmódban a 0V-ra lemerült akkumulátorokkal is megpróbálkozik.
A töltő tápforrásként is használható, melynek a lehetőségét főleg az akkumulátor cseréjénél fogja értékelni - a gépjármű elektromos rendszerét tudja vele ellátni, míg kicseréli az akkumulátort.

Akkumulátora rendszeres töltésével minimálisra csökkentheti a szulfátosodás okozta károkat akkumulátorában, különösen télen, amikor az akkumulátorát nem használja rendszeresen.

- 6V és 12V akkumulátorokhoz tervezték
- folytatja a töltést újraindítás után
- rövidzárlat elleni védelem, polaritásvédelem
- kiegészítők széles választéka
- töltés 1V-tól, Force üzemmódban 0V-tól
- karbantartási üzemmód
- masszív szerkezet (ha kiesne a kezéből, legyen ami védje)
- kisebb méretek az előző verzióhoz képest
- IP60 védettség
51 969 Ft + ÁFA =66 000 Ft / db
Adatok
Cikkszám:
NONO_G_10
Tömeg:
2 kg/db